lb2

În Basarabia este un proverb “Pe omul bolnav psihic nu trebuie să te superi”. Din acest motiv nu mă supăr pe acest jurnalist de existenţa căruia nu am auzit până nu a aruncat cu noroi în basarabeni. După declaraţiile acestui individ am urmărit mai multe bloguri şi alte platforme de comunicare ale studenţilor basarabeni să le citesc opiniile, toţi revoltaţi deparcă opinia acestui Banciu este opinia întregii Românii.

Domnilor, în Basarabia conform datelor recensământului din 2004, Republica Moldova are 3.383.332 persoane (fără Transnistria).  Puţin peste 3 mil de personae şi câte uscături, atunci de ce ne supărăm pe o uscătură din Bucureşti?

Dacă facem un raport referitor la înjurăturile aduse de pe ambele maluri ale Prutului, unii altora, o să constatăm că Republica Moldova va fi învingătoarea. Şelin, Dodon, Lupu, Garbuz, Formuzal etc. aştia sunt persone care reprezintă partide politice unii din ei sunt deputaţi, membri ai guvernului, indivizii menţionaţi mai sus şi-au făcut o meserie deja din a înjura România aici de ce nu aveţi reacţii, de ce nu vă apăraţi ţara?

De ce să nu promovăm pe blogurile noastre personalităţi care cu adevărat contează care simt dragostea adevărată faţă de ţara reintregită. Comentând şi promovând non-valori ca Radu Banciu ne transformăm în “portavoci” care promovează non-valori, gen Cancan sau Wowbiz care au de toate în ţară şi unica problemă a rămas să vedem cu cine s-a dus la Paris Bianca Drăguşan. Hai să ne raportăm la problemele adevărate ale noastre şi ale ţării, non-valorile au să rămână non-valori nevăzuţi de nimeni daca nu o să aiba cine să-i promoveze.

Anunțuri