Te înjur tovaraşe Snegur

uSnegur-a

Chiar daca ard de dorintă să te înjur tovarăşe Snegur pentru tot ceea ce ai făcut în mandatul tău de “prezident” nu o voi face , te înjur aici de unde scriu aceste rânduri uitându-mă la poza ta de homos sovieticus, în public nu te înjur, îmi respect cititorii nu pe tine.

Prin anii când domnia sa se considera tătuca Stalin pe pământurile noului stat fragil, Republica Moldova, ţările Baltice se integrau în UE  iar Snegur semna tratate de aderare la Comunitatea Statelor Independente care defapt era, este şi va fi URSS în straie noi.

Într-un interviu acordat ziarului de gardă de la Chişinău acest individ care a fost primul preşedinte a Republicii Moldova declară că „Parafarea şi mai apoi semnarea Acordului de Asociere cu UE va contribui la implementarea valorilor şi principiilor care ne vor propulsa către un nivel de viaţă mai bun. Vom părăsi spaţiul ex-sovietic, care ne-a ţinut invalizi prea mult timp, şi vom cunoaşte un nou grad de dezvoltate”.

Vreau să-I  reamintesc tovarăşului “prim-prezident” că datorită lui Moldova se află în spaţiul sovietic până la acest moment. Datorită lui şi clasei politice “invalide” (vorba tovarăşului prim-prezident) de creier si hapsâni după banii veniţi de la Moscova, cetăţenii acestui mic şi năpăstuit stat trăiesc în sărăcie şi umilinţă mai bine de 20 ani.

Datorită dorinţei lui bolnave de a ajunge “ţar” peste noul stat, cea mai capabilă persoană din acea vreme care dorea să facă tot posibilul pentru beneficiul acestei ţări a fost înlăturat mişeleşte din fruntea guvernului iar „camarazii” de partid au făcut şi ei tot posibilul pentru al înlătura şi din fruntea partidului. Oare ambele tabere erau ghidaţi din acelaşi birou?

Pentru că avea “păcate” scrise în condicile de la Kremlin care oricând puteau să se întoarcă ca un boomerang împotriva lui, la un semn dat de Kremlin, Snegur îl eliberează pe Smirnov, cel din urmă după ce s-a văzut eliberat declanşează un conflict care ne-a costat vieţi distruse a câtorva mii de patrioţi, fii ai neamului.

Toate acestea au fost făcute pentru simplul motiv că tovarăşul se vroia “prezident” şi nu doar atât ci pentru două mandate. Mulţumim divinităţii că a îngăduit să-l trimită la pensie după primul mandate.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s