Agentura rusă atacă din Transnistria

andrei_s

Planurile imperiale ale rușilor de a dezmembra România iau amploare, doar cei ce nu vor să vadă nu văd. Scenariile de exterminare a României au o istorie mult mai veche doar că toți cei care au încercat să extermine acest popor au fost sortiți eșecului din simplul motiv noi suntem aici autohtoni nu migratori și avem o legătura prea strânsă cu acest pământ care ne aparține.

De când am început să scriu pe acest blog tot timpul încerc să trag un semnal de alarmă în articolele mele despre pericolul care ne paște de la răsărit. Agentura rusă cu sediul în Transnistria atacă pe toate căile posibile, mass-media, politica, afacerile, biserica (Mitropolia Moldovei subordonată rușilor) și ONG-urile aservite sunt principalele elemente implicate în planul lor diabolic. Tot mai des asistăm la declarații anti-naționale venite din partea agenturii și cel mai grav este că nimeni nu ia atitudine. Nu am pretenții la așa zișii politicieni din Republica Moldova pentru că și ei în mare parte sunt implicați dar reacția României care este direct vizată nu apare.

Pe 11 ianuarie 2013 așa zisul analist politic din Transnistria, Andrei Safonov, ajutat de presa rusă aruncă o bombă: „ România trebuie să dispară de pe harta politică a lumii”. La prima vedere s-ar părea că este o aiureală a unui analist politic însă evenimentele din trecut, prezent și probabil care vor urma ne duc cu gândul la ideea că nu este o aiureală ci este un punct realizat dintr-un mare proiect care se realizează sub nasul nostru.

Ideea că trebuie constituită Moldova Mare a lui Ștefan cel Mare bântuie de mult pe străzile Chișinăului, adesea auzi pe stradă, în  transport public sau în pețe despre faptul că “România a furat Moldovei o parte din țară” straniu că această prostie este propagată de cei care au venit calare pe tancuri și s-au așezat aici pe un pământ fertil și pe jilțuri comode pentru a ne conduce, ceea ce li se primește cu success până în prezent. Rușii au constituit ONG-uri, partide, mișcări stradale care toți au aceeași misiune de a propaga minciuna.

Pentru a înțelege esența planului diabolic vom reda fragmente din ceea ce a spus acest analist Safonov:  “Analistul politic vorbeste si despre cum poate fi distrus statul roman. Acesta este de parere ca toate statele (Rusia, Ucraina, Serbia, Ungaria, Bulgaria si Republica Moldova) care au avut de suferit din cauza Romaniei ar trebui sa-si uneasca eforturile pentru aceasta cauza nobila„. Are cineva impresia că aceste state care au fost enumerate mai sus ar avea obiecții dacă istoria le-ar oferi din nou în dar bucăți de pământ din țara noastră? Eu cred că nu ba chiar vor ajuta ca acest lucru să se întâmple. Ucraina știe că oricând poate să piardă Bucovina de Nord și Basarabia de Sud regiuni ce nu le aparțin de drept, în Serbia se află Timocul Românesc iar Ungaria abia așteaptă să pună mâna pe Transilvania în Bulgaria se afla Cadrilaterul crede-ți că se va refuza la o parte din Dobrogea și mai ales la orașul Constanța?

În august 2011 într-o noapte Chișinăul a fost împânzit cu afișe care promovau independența ținutului Secuiesc credeți că au venit organizațiile extremiste care promovează ideea alipirii Transilvaniei la Ungaria să le lipească sau tot această agentură a lucrat? Transnistria este o mare de agenți secreți care muncesc zi și noapte pentru ca planul lor să devină realitate.

Totuși unicul politician care a înțeles de unde vine pericolul este Președintele Nicolae Timofti care de la investirea sa în funcție tot ne trage atenția despre pericolul care vine de la răsărit, nu în zadar agentura rusă (Voronin, Șelin, Garbuz, și toată gașca) nu-l recunosc. Chiar recent Președintele a declarat într-un interviu pentru Die Presse că „ Rușii ne spun deschis că suntem în zona lor de influență. Dar noi avem propriile noastre interese. În acest sens, avem nevoie de sprijinul partenerilor noștri europeni„. Este un semnal clar, unica noastră scăpare este integrarea în UE iar realizarea acestui proiect se poate realize doar prin Unirea ambelor maluri ale Prutului.

Unirea nu este necesară doar pentru Basarabia ci pentru întreaga Românie dat fiind faptul că atâta timp cât la Prut se plimba Rusul securitatea țării este în pericol.

In final o mică observație: toată presa de pe ambele maluri ale Prutului în goană după audiență au scris titluri pompoase pentru a atrage cititori. Voi reda mai jos câteva dintre ele:

Cu toții ați remarcat că a fost deputat în primul Parlament al RM însă prea puțini ați spus de faptul că acest analist este de proviniență rusească, că este analist politic în Transnistria, este unul din fondatorii miscarii pro-imperiale Edinstvo, cunoscuta sub numele Interfront, care se opunea proclamarii independentei Republicii Moldova mai pe scurt nu am vazut un titlu de genul “Un rus din Basarabia: Romania trebuie dezmembrata pentru a restabili linistea in regiune” . Noi Moldovenii Români din Basarabia suntem cei care doresc Unirea iar cei care se opun sunt venetici în mare parte s-au rătăciți. Pressa trebuie să trateze cu mare atenție acest subiect pentru a nu creea confuzie si dezbinare între cititori.


Anunțuri

5 gânduri despre “Agentura rusă atacă din Transnistria

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s