Invitatul de ieri a Lorenei Bogza la emisiunea “În Profunzime” a fost  liderul PCRM Vladimir Voronin. A fost o emisiune foarte interesantă. Comunistul care a distrus biserici, mănăstiri și cel mai important credința din sufletele oamenilor înlocuind-o cu teoriile lui Karl Marx şi Friedrich Engels a devenit peste noapte un aparator al credinței ortodoxe strămoșești care este în pericol de invazia ,,gomicilor” care au capturat Parlamentul. Toata emisiunea a fost parcă un film de groază, unde extratereștii vin să ne ocupe pămantul. Asta este asul din maneca lui Voronin, toată populația trebuie să fie speriată că odată cu venirea alianței la putere Moldova va fi invadată de “români si gomici”, aceast as este unica scăpare pentru Voronin. Liderul bolșevic însă  nu a luat un lucru în calcul, cu această sperietoare poate să sperie doar trei babe de la țară care l-au votat.

Foarte tare la deranjat că legea îi pune pe picior de egalitate atât pe minoritățile sexuale cât și pe minoritățile naționale. În Moldova este bine cunoscut faptul că minoritățile naționale trebuie să fie mai   privilegiate decât majoritatea autohtonă, această discriminare este concepută încă de autoritățile țariste și mai apoi continuată de sovietici și păna in ziua de azi prelungită de comuniști. Minoritățile naționale din Moldova sunt mai periculoase decât minoritățile sexuale, nu am vazut nicăieri în lume ca minoritățile sexuale să ocupe o parte din țară și să nu se supună majorității populației așa cum o fac minoritatea rusă, găgăuză, ucraineană.

Cu un limbaj de cartier liderul bolșevicilor din Moldova nu a ezitat să arunce cu noroi în liderii alianței, în Europa, în America și desigur în România. Toate relele de pe acest pământ mioritic nu ni se trag de la comuniști ci de la Europa, America și România. Nu mafia clanului Voronin este vinovată de sărăcie și emigrarea în masă a cetățenilor din Moldova lăsând copii, părinți pe drumuri ci alianța, Europa, America și România. E o politică binecunoscută de noi și anume aruncatul noroiului în România, liderii țariști/bolșevici/ruși o folosesc de la prima ocupație, 1812.

Mai nou, după spusele lui Voronin, Marian Lupu, s-a transformat din 2 metri de bulbuci în 2 – 5 metri de prostime. Nu este prezent la ședințele Parlamentului deoarece nu vrea să fie gură cască în Parlament, cu alte cuvinte Voronin a recunoscut că opt ani de zile PCRM a stat gură cască în Parlament. Ne așteaptă un nou referendum prin care cetățenii își vor spune părerea legată de legea şanselor egale. Aici Vasile Butnaru i-a dat o replică pe merit, și anume că comuniștii au votat legea privind avortul, cu ce este mai bună această lege decât cea a șanselor egale? Aici trebuie de amintit că comuniștii încă în anul 2003 au aprobat un plan național de acțiuni, care prevedea protejarea drepturilor persoanelor cu orientare sexuală netradiţională.  Iar în 2008 au adoptat încă două legi în care se regăseşte sintagma minoritate sexuală şi mai pregăteau una care să apere interesele minorităţilor. Deci toată zarva în jurul legii are ca scop atragerea de electorat. Voronin a fost foarte deranjat și iritat de întrebările care i se puneau de către moderator, nu a adus nici un răspuns concret. S-a citit spaima comuniștilor în ochii lui, spaima de pierdere a puterii pentru totdeauna

Cel mai cinstit a fost când s-a referit la afacerile clanului mafiot Voronin. După cele spuse de bolșevicul bătrân din Chișinău lui Oleșca îi merge foarte rău, ba chiar își caută de muncă, afacerile merg foarte prost, santierele de constructie s-au inchis, macaralele sunt in paragina. A fost cinstit și a recunoscut că pe timpul când era țar în țară lucrurile lui Oleșca mergeau LUX, iar acuma e sărăcie.

Probabil pentru prima dată recunoaște că bunelul lui a fost totuși românul Isidor Sârbu, doar că respinge faptul că el a fost pentru România mare și anticomunist, a găsit și o explicație, “Românii când se retrăgeau l-au încărcat cu armament ca avea caruta buna si l-o dus peste Prut, iar Stalin a interzis celor care au plecat peste Prut să se întoarcă” . Vă propun să vizionați filmul despre tainele ascune de Voronin unde veți afla cu siguranță adevărul pur despre bunelul lui Voronin.

Chiar dacă Vasile Butnaru a încercat să aducă discuția despre complotul de la mitropolie, Voronin nu a încercat să-și spună poziția sa sau măcar să-i ia apărarea prietenului să mitropolitul Vladimir. Din acest refuz de a da un răspuns putem deduce o singură explicație, cum nu ar evolua lucrurile în mitropolie, Voronin are de câștigat. Dacă rămâne Vladimir mitropolit mai departe își duce propaganda comunista prin intermediul unor preoți, episcopi dacă se schimbă mitropolitul va fi unul care va duce o politică agresivă față de Europa și mai ales de Alianța de guvernământ.

Sperăm că domnul Voronin se va liniști și va putea să doarmă noaptea, legea este votată, biserica trebuie să se ocupe de sufletele oamenilor rătăciți, datorită situației din biserici, devin mai mulți atei, acesta este pericolul cel mai mare, sunt sigur că în Moldova există mai mulți atei decât “gomicii”. Guvernarea trebuie să se ocupe de treburi serioase și să aibă cu adevărat o agendă împlinită când vor veni în electorala din 2014. Pe cetățeni nu-i interesează faptul că Moldova a făcut progrese în domeniul integrării europene, pe cetățeni îi interesează câte drumuri sau reparat, cu cat salariile/pensiile/bursele au crescut etc. Dacă nu vor fi aduse aceste date concrete în fața cetățenilor riscăm să ne întoarcem în 2001.

Anunțuri