Sovieticii au scos din cel mai mare si vertical conducator roman un criminal de razboi. Romanii au insa dreptul de a sti adevarul , au dreptul de a-si cunoaste istoria asa cum este ea si nu cum este spusa de catre istoricii celui mai criminal regim din istoria omenirii.

Maresalul Ion Antonescu este romanul care si-a asumat salvarea statului dupa marea drama din 1940 si care in 1941 a decis intrarea in razboi de partea Germaniei pentru a elibera Basarabia.

Pe 28 iunie 1940, in urma unui ultimatum primit de la rusi Romania a cedat Basarabia Rusiei. Actul este recunoscut si astazi de catre dreptul international ca fiind unul de agresiune impotriva Romaniei.

Un an mai tarziu Antonescu s-a alaturat lui Hitler pentru a putea elibera acest pamant romanesc. Pana in 1944 a reusit acest lucru, dar tradat de catre Mihai I, el a fost arestat si ulterior executat de catre comunistii din Romania ( mare parte din ei sovietici veniti din Rusia).

Razboiul purtat de catre Antonescu impotriva Rusiei nu a fost unul de ocupatie si nu a reprezentat o agresiune ci un raspuns la agresiune. Razboiul purtat de catre Maresalul Ion Antonescu a fost un razboi sfant de eliberare a neamului romanesc aflat sub jugul rusesc.

Sursa: http://www.stiri-stiri.ro

Anunțuri