De la 7 aprilie 2009 până la 7 aprilie 2012

Au trecut trei ani de zile și răspunsul organelor competente este același ,,se lucrează”. Acest răspuns îl vom primi și la 7 aprilie 2100 deoarece adevărul este știut dar nu este spus. Sunt mai mult ca sigur că guvernanții știu cine este vinovat de ceea ce s-a întâmplat la 7 aprilie 2009, însă totul este trecut sub tăcere. Moldoveanului nostru îi lipsește verticalitatea și are băgată frica până în măduva oaselor. Zilele trecute a apărut un film anonim despre evenimentele din 7 aprilie 2009, nimic nou, cine nu a știut că principalii actori ai acelor evenimente au fost comuniștii având în spate serviciile secrete rusești? Care își dorește cu tot dinadinsul menținerea Basarabiei sub ocupație.

Timp de trei ani de zile nici o persoană nu este condamnată în dosarul 7 aprilie. Și nici nu vor fi condamnați pentru că și ultimul măturător care a șterș urmele după 7 aprilie au făcut parte dintr-un plan bine gândit și calculat. A condamna pe cineva înseamnă a lovi în sistemul care a organizat acest eveniment.

După învingerea lui Dorin Chirtoacă în 2007 la primărie credibilitatea comuniștilor scădea rapid, tineretul care este concetrat spre capitală aveau un idol tânăr, o speranță vie, un scântei de libertate. Comuniștii văzând că sunt pe ultima sută de metri la guvernare s-au panicat și au recurs la falsificări în masă. După 2007 comuniștii știau că vor pierde alegerile  parlamentare din 2009 și au pus la cale un plan diabolic. Falsificările erau inevitabile și o dată cu ele era inevitabil și protestul tinerilor dornici de libertate. Se știa din timp că tineretul avea să iasă în stradă. El trebuia cumva coordonat în așa fel încât să tragă foloase comuniștii, aici apare Natalia Morari, Eduard Baghirov și haita lui de securiști ruși și mulți alții.  Dintr-un protest pașnic s-a transformat într-un protest violent cu devastarea principalelor clădiri, unde ulterior clanul mafiot a lui Voronin trebuia să se îmbogățească.

Eu personal consider că acest film a fost făcut la comanda actualei guvernări. A spune adevărul despre 7 aprilie ar însemna să spui că vinovat de tortură, omor, dezordine este Vladimir Putin. Cine va îndrăzni să-l învinovățească pe țar? Dacă procurorii mâine ar spune că Voronin și clanul este vinovat de ceea ce s-a întâmplat la 7 aprilie asta ar însemna că trebuie să urmeze și arestări, condamnări, expulzări etc. Din acest motiv s-a mers pe această cale, adevărul anonim. Guvernarea este indecisă, vor în UE dar se tem de Putin. Datorită aceste frici adevărul despre multe cazuri este trecut cu vederea. Însă ei nu-și dau seama că această tăcere se va îndrepta împotriva lor și le va fi fatală la un moment dat. Acest individ, Eduard Baghirov, trebuia condamnat la ani grei de pușcărie nu eliberat, condamnarea lui era un semn și pentru restul că lucrurile nu sunt chiar așa simple.

Încă o dovadă că acest film este făcut la comanda actualii guvernări este faptul că nu s-a văzut nici un episod cu Marian Lupu. Cum comunistul devenit peste noapte democrat a învinovățit România de amestec în treburile interne ale Republicii Moldova și de lovitură de stat, având ca dovadă tricolorul românesc, care a fost plasat cu acordul comuniștilor pe Parlament, o eventuală dezvăluire a adevărului despre 7 aprilie ar însemna să cadă și un cap din AIE. Oare Marian Lupu nu a fost la curent cu planul colegilor săi de partid? Eu zic că a fost chiar și implicat în acest scenariu. Totul este simplu, recunoașterea adevărului înseamnă construcția unei pușcării noi, pentru că politicienii și nu doar ei, sunt deprinși cu luxul. Foarte multe capete trebuie să cadă pentru a se face dreptate, ceea ce nu se va întâmpla.

Un lucru este clar, adevărul este știut dar nu se vrea recunoscut. Opinia publică va fi înștiințată lent, până când oamenii nu vor mai avea nevoie de acest adevăr, fiind mânați de problemele de zi cu zi nu-i vor mai interesa ce s-a întâmplat la 7 aprilie 2009, atunci dosarul va fi transmis în arhivă, iar copiii vor învăța la istorie că „rominii” au devastat clădirile statului și au atentat la suveranitatea Republicii Moldova, trist dar adevărat.

Anunțuri

Un gând despre “De la 7 aprilie 2009 până la 7 aprilie 2012

  1. Asta totdeauna asa va fi 🙂 niciodata nu v-a fi mai bine, in momente de genu ne putem da seama cat de jos se afla Romania, si ca nici o sansa sa iesim vreodata din groapa asta adnca in care suntem de multi multi ani!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s