Istoria Românilor – un os în gâtul lui Filat

 O mulțime de lume rămâne nedumerită, cum e posibil un om care a învățat în România, ulterior a ajuns la guvernare este împotriva istoriei poporului său, este împotriva tării, aș rămâne și eu nedumerit dacă nu aș  ști care este țara lui Filat. Primul ministru nostru se pare la prima vedere că își iubește poporul mai mult ca pe sine însuși. Vă aduceți aminte cum o făcea pe salvatorul pe la Cotul Morii? Au venit și ajutoare umanitare de pe undeva care aveau destinația satele indundate și care au ajuns ulterior în pachete verzi cu inscripția “Moldova fără Voronin Moldova fără Comuniști”. Acest individ care scuipă în istoria, tradiția, poporul nostru este milionar, deci, țara lui este dolarul.

Vlad Filat dorește eliminarea istoriei românilor din două motive :

  • Pentru a-și îndeplini obligațiunile față de păpușa sa Igor Dodon, ca nu cumva cel din urmă să facă niște dezvăluiri care nu vor fi benefice PLDM-ului.
  • Să nu crească o generație cu adevărat Românească, de ce copiii să învețe adevărata istorie a neamului?

Acuma fiecare motiv trebuie comentat.

Știm cu toții cine sunt cei care se împotrivesc istoriei românilor, ocupanții Basarabiei, fiind reprezentați de către Liga Tineretului Rus, Partidele Socialiste, Comuniste, ONG-uri de genul Voievod etc. În fața micilor ecrane toți se dușmănesc iar în spate toți acești indivizi fac front comun și luptă cu înverșunare pentru distrugerea a tot ce este autohton în Basarabia, adică tot ce este românesc. După doi ani de blocaj politic, tovarășul Putin cu tovarășul Kiril l-au invitat la sfat pe tovarășul Filat și au convenit ca aripa Rusiei să contribuie la alegerea Președintelui. Desigur că acest „dar” a fost condiționat, continuarea politicii de exterminare a Românilor din Basarabia. Cetățenii autohtoni Români forțați de situație trebuie să plece din țară, iar locul lor trebuie să fie ocupat de către ocupantul rus, doar Basarabia face parte din Sfânta Rusie, răsfoind istoria automat ne dăm seama cât de sfinți sunt ei. După ce prinzi gustul puterii semnezi tratate și cu diavolul ca să te menții sus, în cazul nostru Rusia este un diavol. Pentru alegerea președintelui țării, Filat sigur a semnat careva angajamente cu Dodon, iată și rezultatul.

Al doilea motiv este simplu, de ce să învețe copii în școli că sunt români Basarabeni și sunt frați cu  Dobrogenii, Muntenii, Transilvănienii, Bănățenii, Oltenii, de ce mâine acești copii să iasă în stradă și să ceară Unirea? Am zis-o de multe ori, Unirea nu este convenabilă politicienilor de la Chișinău, o eventuală Unire cu România, ei pierd scaune comode, pârghii de a deveni milionari pe spatele poporului. Ei sunt pentru statalitate și ne amăgesc pe noi Românii că Unirea se va face în cadrul UE.

Din păcate suntem martorii unei noi asimilări a Românilor în Basarabia, și de această dată autorii sunt chiar ai noștri, cei pentru care au ieșit tineretul la 7 aprilie 2009 în stradă. Cu pași mici România va fi scoasă din Basarabia și se va introduce moldovenismul primitiv băgată pe gâtul nostru de ruși deveniți între timp “moldoveni”. Să sperăm că nu vor duce la bun sfârșit această nedreptate și Basarabia se va Uni cu România, atunci osul din gâtul lui Filat îi va fi fatal.

Basarabia e România!!!

Anunțuri

4 gânduri despre “Istoria Românilor – un os în gâtul lui Filat

  1. Da! Dar asta ar trebuii sa o spuna toti nu numai unul. Sa ne aratam ca avem inima si suflet de romin si ar trebui sa unitam lucrul acesta

  2. istoria in Moldova e o curva, cine ajunge sus, acela si o foloseste….. Si toata istoria dupa Stefan cel Mare e o istorie de destrugere a Moldovei. Aceasta e realitatea. Nimeni nu cunstrueste, fiecare care ajunge la conducere incepe a vinde tara si fura poporul….Astazi eu stiu o tara recunoscuta de toate tarile Republica Moldova. Si acei care doresc destrugeria Moldovei conform Constitutiei si legei sunt tradatori….Noi nu vorbim sa intoarcem paminturile Moldovei care astazi sunt sub protectoratul Ucrainei, noi destrugem mai departe. Cine suntem noi?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s