Un criminal îl reprezintă pe Putin în Transnistria

Nu ne mai miră faptul că Putin numește pe cine vrea el să-i reprezinte interesele în zonele de conflict din țările CSI. Rușii creează premise favorabile pentru izbucnirea unui conflict în zonele de interes major pentru ei, după care tot ei revin ca salvatori, exact așa se întâmplă și în zona Transnitreană. Nu mai e timpul să intri într-o țară cu tancul sau cu sabia așa cum sunt obișnuiți rușii și să  ocupi pământuri ce nu-ți aparțin. Doar cei cu dizabilităţi mintale nu știu cine este principalul vinovat în conflictul de pe Nistru. Acest focar de pe Nistru a fost creat special de ruși ca Basarabia să nu revină în trupul țării, deci Rusia încă are interes major față de acest pământ. Stalin a știut că imperiul lui nu va dura veșnic, ca toate imperiile din istorie o dată și o dată se va distrăma, timpurile se schimbă și o dată cu el și mentalitatea oamenilor. El a dorit să lase moștenire celor care vor avea misiunea să refacă din nou ceea ce a făcut el, premise favorabile pentru constituirea unui nou imperiu care la fel ca cel precedent are la bază crima împotriva umanității. Rusia ar trebui condamnată de către comunitatea internațională pentru crimă împotriva poporului român, și nu doar. Dacă nu se vor lua măsuri concrete față de poftele imperialiste a Rusiei vor cădea mulți în gura ursului.

Este greșit când afirmăm că Republica Moldova este o țară independentă, Moldova este o țară ocupată de ruși și cei din urmă nu-și ascund poftele, ba chiar scriu și romane lăudându-se cum au omorât basarabeni și dacă se va ivi o altă ocazie cu plăcere vor omorâ din nou. Recent Putin a trimis în Transnistria un “reprezentant special” să-i reprezinte punctul de vedere în Republica Moldova, cu alte cuvinte să ne arate drumul pe unde trebuie să ajungem în Euroasia. Nu întâmplător lichelele Kremlinului din Basarabia vor să inițieze și un referendum unde cetățeanul trebuie sa-și decidă viitorul. Kremlinul atacă de pe toate fronturile, unii vor înlocuirea tricolorului cu un drapel roșu-albastru (care este foarte asemănător cu cel rusesc, îi mai trebuie o linie albă), alții vor referendum pentru aderarea la Euroasia, iar comuniștii vor referendum pentru demiterea Alianței, toate au un singur scop destabilizarea situației în țară și creearea unui climat favorabil Rusiei pentru a ne ocupa din nou. Dacă cineva va pune problema integrării geografice se greșește, foarte curând vom avea graniță cu Euroasia, Ucraina e o chestiune de timp pe care rușii o vor rezolva foarte curând.

Toată această situație va fi coordonată cu reprezentantul special al Rusiei, Dmitri Rogozin, un aprig luptător în războiul de pe Nistru. În 2006 la Moscova apare o carte cu titlul „Vrag Naroda” („Duşmanul poporului”), autorul este  însuși Rogozin. Toate bune și frumoase până răsfoim acestă carte și descoperim niște mărturisiri șocante pe care le face dânsul. Autorul se revoltă în cartea sa că luptătorii pentru apărarea Transnistriei (care erau majoritatea ruși și ucraineni) au fost trădaţi de comandanţii lor, dar devotaţi Rusiei au apărat „țara” lor. „Acest război a fortificat poziţiile republicii moldoveneşti nistrene şi a poporului său glorios, căruia până în prezent comunitatea internaţionala îi respinge dreptul la autodeterminare şi propria statalitate”. Fostul ambasador al Rusiei la NATO scrie mai departe că “Detaşamentele înarmate de fascişti români şi moldoveni au invadat Transnistria în 1992. Acestei cohorte i-au ripostat detaşamentele armatei transnistrene: cazaci, garda militară şi voluntar” și ”Transnistria trebuie să revina fără întârziere în componenţa Federaţiei Ruse, conform voinţei poporului, exprimate în cadrul referendumurilor care au avut loc în aceasta regiune”. Rogozin salută faptul că armata a a 14-a a generalului Aleksandr Lebedev, a omorât sute de voluntari moldoveni pe platoul de la Chițcani şi în pădurea de la Hârbovăț. Toate aceste declarații oare nu pot sta la baza interzicerii acestui criminal să calce pe pământul nostru?

Nu este primul caz când acești criminali care trebuie să stea după gratii se plimbă fără probleme la libertate, ba chiar dețin și funcții înalte în stat. Ce fac guvernanții noștri pentru a stopa această nedreptate și să-i pedepsească pe criminali? Stau la masă cu ei și le cadonează coniac ,,President” la zilele lor de naștere. Când se vor sfârși toate acestea? Este o întrebare retorică din păcate!

Anunțuri

3 gânduri despre “Un criminal îl reprezintă pe Putin în Transnistria

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s