Ultimii ani din cariera politica a lui Dodon

Igor Dodon, pretinsul Mesia al Moldovei mai are puțin si i se încheie cariera lui politică, vom auzi despre dansul prin presă rar de tot. Când l-a numit Voronin g….n a avut dreptate, Alianța l-a folosit iar acuma nu are nevoie nimeni de el, ba mai mult, PD și PLDM vor face tot ce le va sta în puteri să-l scoată de pe arena politică moldovenească. Liderul socialiștilor va deveni în curând un cadavru politic deoarece PD, PLDM și PCRM nu vor permite ca Dodon să le ia electoratul. Încercările lui zadarnice de a se lupta cu Unioniștii și cu Ghimpu, îi strică și mai tare imaginea. Acest îndoctrinat în teoria moldovenismului primitiv nu înțelege că electoratul PL-ului este un electorat stabil de 20 de ani, a fost la PPCD și a trecut la PL. Faptul că face declarații anti-unioniste demonstrează încă o dată că pierde teren de sub picioare, simte că cariera lui politică încet, încet, se termină, degrabă el și cu Zina Carabina vor pleca din Parlament.

El se bazează foarte mult pe electoratul de stânga care este împărțit între PCRM, PD și PLDM, ultimii doi vor face tot posibilul să-l marginalizeze pe Dodon că altfel au de pierdut ei, PCRM îl învinovățește de tradare și participare la “uzurparea puterii”, cei care au votat cu PCRM vor vota și mai departe, atâta timp cât la conducerea partidului este Voronin ei vor avea un număr de votanți, desigur acest număr devine tot mai mic deoarece rata mortalității printre bătrâni (votanții PCRM-ului)  este destul de mare. Tinerii cu viziuni politice de stânga se orientează mai mult spre PD și PLDM, deci pentru cariera politică a lui Dodon se preconizează sfârșitul.

Mi-am creat  profile false pe saiturile de socializare și-am intrat în multe grupuri “moldoveniste”, comuniste, stataliste, mai pe scurt am intrat în mijlocul celor pe care se bazează Dodon. În toate discuțiile lor Dodon este prezentat un monstru al Republicii Moldova, un trădător. Acești stataliști pe care Dodon se bazează nu vor vota pentru el, chiar dacă mâine va anunța că omoară toți unioniștii din Moldova. Pe lângă Partidul Socialiștilor mai există o sumedenie de partide stataliste. Dacă a dorit Igor Dodon să-și creeze un viitor politic strălucit trebuia să meargă pe alte căi nu pe calea care există deja. Apreciez faptul că a votat pentru domnul Timofti, dar nu trebuie să te consideri Mesia. În Moldova există un sistem care funcționează de 20 de ani, acest sistem este vechi deja, este nevoie de ceva nou. Dodon a înțeles acest lucru și a crezut că el va fi  schimbarea pe care moldovenii o așteaptă. Republica Moldova are nevoie de o schimbare în sistemul politic, această schimbare va veni odată cu venirea unor lideri noi, fără trecut comunisto – criminal. Ce schimbare poate să ne aducă Zinaida Greceanîi? A fost prim-ministru și s-a simțit pe pielea miilor de tineri la 7 aprilie 2009 ce înseamnă să fie ea la conducere. Acești oameni chiar dacă își schimbă culorile politice rămân aceiași ce au fost, comuniști și criminali.

Anunțuri

Un gând despre “Ultimii ani din cariera politica a lui Dodon

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s