Comuniștii mint, nu au dorit alegeri anticipate!

Un vis care a devenit realitate, Moldova are Președinte. Prin intermediul acestui articol vreau să-l felicit pe Nicolae Timofti, sper să fie un Președinte pentru toți cetățenii Republicii Moldova. Toată presa din Moldova a scris  suficient despre alegerea lui Nicolae Timofi în calitate de Președinte a celui de-al doilea stat Românesc, deci încă un articol despre acest important eveniment nu-și are rostul. Este clar pentru orice om sănătos la cap că toate manifestațiile comuniștilor sunt zadarnice și nu au logică, dar au și ei dreptul la proteste. Apropo și prostia e un drept doar că unii abuzează de acest drept. Am privit azi live pe union.md protestul organizat de comuniști, ce să zic, e o plăcere să te uiți cum comuniștii protestează iar trecătorii îi numesc “căcăcioși” și îi scuipă, vorba lui Mihai Ghmpu : “Am o plăcere deosebită să-I văd în sdradă”. Ma întristat faptul să constat că avem încă câteva mii de cetățeni zombați, știam că mai există dar…

Toți cu flaguri comuniste strigau “Maldova”  sau “Gios Aliansu”, probabil doar atâtea cuvinte au reușit să învețe din limba statului în care trăiesc. Apoi 39 de deputați comuniști rând pe rând au ținut câte un discurs terminând cu binecunoscutele fraze inventate de prietenul lor Iurie Roșca, “Jos Uzurpatorii”, iar mulțimea zombată repeta ca niște papagalii. Cel mai grav este că avem o societate, parțial desigur, care habar nu au de informații, seara beau banii primiți la proteste iar ziua strigă “Gios Aliansu”.

Cu ceva timp în urmă, Vladimir Voronin venea la ședințele parlamentului și ne spunea că a venit să bată un cui în sicriul AIE, vorba aia : “Nu săpa groapa vecinului că riști să cazi în ea”, cuiul care era preconizat să fie bătut în sicriul AIE este acuma bătut în sicriul Comuniștilor. Faptul că PCRM suspendă protestele, motivând că se pregătesc de un Congres Civic, denotă faptul că sunt slabi, la fel a făcut și Rosca cu CACAdu lui, motivând că se pregătesc provocări, nici protestele nu-i mai ajută pe cadavrele politice.

Vladimir Voronin declară că unica soluție sunt alegerile anticipate, dar fuge de alegeri anticipate ca dracul de tămâie, probabil protestele au fost un test pentru PCRM, au vrut să vadă câți susținători vor ieși în stradă pentru ei, cele văzute se pare că i-au dezamăgit. Dacă banda lui Voronin și Tkaciuc doreau alegeri anticipate organizau următorul joc : Ieșia un deputat din fracțiunea comuniștilor, devenea deputat neafiliat, mergeau cu toții azi la alegeri, votau, desigur nu pentru Nicolae Timofti și arătau presei buletinele de vot, deputatul neafiliat sesiza Curtea Constituțională. În conformitate cu dispoziţiile articolului 78 alin.(1) din Constituţie, Preşedintele Republicii Moldova se alege de către Parlament prin vot secret, iar articolul 8 alin.(1) din Legea cu privire la procedura de alegere a Preşedintelui Republicii Moldova prevede că votarea pentru  candidaţii la funcţia de Preşedinte al Republicii Moldova se efectuează în mod secret. Deja cunoaștem care avea să fie rezultatul.

Nu alegerea lui Nicolae Timofti este o farsă, așa cum declară Voronin, ci manifestațiile lor de doi lei și îndobitocirea poporului este o farsă. Nu mai prostiți lumea, ajunge, teatrul presedintiei s-a terminat, apucati-va de treaba aleșii poporului (Comuniști), nu că-mi pasă de voi, dar riscați la următoarele alegeri să fiți în număr destul de mic în Parlamet și cine va ieși în stradă să ne facă circ gratis cu babe chioare?

Anunțuri

3 gânduri despre “Comuniștii mint, nu au dorit alegeri anticipate!

  1. Fiti tari moldoveni!Fiti tari voi urmasi ai lui Stefan Cel Mare1Fiti tari,voi urmasi ai dacicilor si tracilor! Si asa cum a spus si Stefan Cel Mare si SFINT<Moldova nu'i a mea,nu'i a voastra ci a urmasii,urmasilor vostrii.
    Mai este un pas pina la unirea cea mare si alipirea la vatra stramoseasca.
    Comunistii ,o sletha de hoti.
    Felicitari pentru victorie!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s