Voi neam de eroi ce zile ați ajuns…

Tot mai des auzim pe pământul nostru declarații de genul “Молдова это наша родина”, acești venetici calcă în picioare istoria, limba, ne gătesc gențile și ne trimit la București. Au uitat drumul spre casă, iar noi măcar nu ne permitem să le amintim că ei sunt oaspeți nedoriți, ba din contra îi aparăm și-i tratăm ca niște gazde bune, ei se fac comod în casa noastră, ne alungă din casă  iar noi închidem ușa și le mulțumim că ne-au pășit pragul. Am câteodată impresia că aceste hoituri se consideră Zei și sunt atât de convingători că poporul nostru a început să se închine lor, să le slujească, chiar și Ortodoxii se închină ideologiei lor. Rușii sunt mai răi și decât turcii, ei sunt fără de patrie, dorm acolo de unde fură și dacă îți calcă o dată pragul riști să nu mai scapi de ei. Cu acest popor e clar, nu voi vorbi mult de ei, istoria îi va judeca la vremea cuvenită. Nu înțeleg de unde vine îndobitocirea Moldovenilor, tinerilor, care au o sumedenie de informații despre neamul lor, despre trecutul glorios al străbunilor lor, despre țara noastră mare numită cândva Dacia iar acuma Romania. Au luat toți postura calului cu ochelari și văd o singură direcție care este coordonată de către un călăreț. Ideologia rusească este călărețul care zi de zi ne coordonează pe noi, de două sute de ani tot purtăm pe umerii noștri această ideologie și ne împotrivim să scoatem ochelarii și zabala din gură să putem vedea lucrurile cu adevărat, din toate unghirile. Cu zabala în gură și cu teoria “moldovenismului” bazată pe faptul că Ștefan cel Mare a fost Moldovean și basta, trecem prin viață și murim proști, oare nu vă temeți că Dumnezeu vă va cere socoteală pentru faptul că v-ați vândut neamul și v-ați trădat străbunii? Cine are urechi să audă și ochi să vadă…

Priviți în jur, și uitați-vă ce se întâmplă, toți vorbitorii de limbă rusă vă trimit pe voi Moldovenii care ați muncit acest pământ de la începuturi la București, vă fură pământul unde odihnesc strămoșii voștri, vă alungă din țara voastră, vă vor profana mormintele părinților voștri așa cum fac în Bugeac și vor șterge orice urmă de-a voastră, vă falsifică istoria și cu timpul o să fiți considerați venetici, voi neam de eroi ce zile ați ajuns…

Sunteți manipulați de niște trădători care dețin niște funcții. O fac și ei pentru niște bani, fără să-si dea seama că pentru banii primiți ei își vând mormântul mamei, pământul pe care au făcut primii pași, pământul care le-a dat hrană pentru a deveni oameni.

Într-un interviu acordat de un Kazac din Transnistria unui post de televiziune din Moldova el se mândrește cu faptul că a primit bani să vă omoare pe voi și pe copii voștri, zice că Transnistria este țara lui, că el a luptat pentru ca această țară să existe. În Găgăuzia se consideră toți boieri și fac ce vor, la Bălți te trimit la București, la Chișinău nu-ți răspund dacă le vorbești în Română, nu te îngrijorează acest lucru?

E timpul, popor cu trecut glorios să te trezești și să devii ceea ce ai fost odată, e timpul să îți aperi pământul pe care mergi, e timpul să-ți aperi Codrii voivodali cu ale lor Mănăstiri mândre închinate și ele dușmanului, e timpul să te trezești din somnul forțat, e timpul… De nu te vei trezi nu-ți va rămâne nici cenușa pe acest pământ și nu vei fi iertat de străbunii.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s