Am stiut din tot timpul că Marian Lupu este o mizerie care din întâmplare a ajuns la guvernare, de fapt toate mizeriile din Moldova au ajuns politicieni datorită lui Voronin şi Lucinschi, doi mari “patrioţi”. Vasile Tarlev, Marian Lupu, Zina Greceanîi, Igor Dodon, Iurii Muntean, Vlad Filat, etc. Această listă poate continua, sunt destui care ajung din întâmplare pe scaune confortabile. Ajung la guvernare doar că sunt ca nişte câini credincioşi stăpânilor lor, oamenii deştepţi constrânşi de situaţie pleacă peste hotare, acolo sunt apreciaţi la justa valoare, exact acelaşi lucru se întâmplă şi în România, încă o dovadă că suntem fraţi.

Dar să ne întoarcem la subiectul nostru, Maria Lupu, cea mai interesantă stire pe care am auzit-o astăzi este faptul că această mizerie promovată de Voronin, care trăieşte din banii noştri, ne declară nouă românilor că el “doi metri de bulbuci” va combate ideea Unirii Basarabiei cu România. Cine se crede acest Lupu că are dreptul să ne dicteze nouă românilor unde şi cum să trăim? Tot acest “bulbuc” declară că Moldova nu este un proiect temporal  şi că nu va susţine ideea Unirii nici în calitate de preşedinte PD, nici în cel de președinte al Parlamentului, nici în cel de președinte interimar al statului și nici măcar în cel de cetățean. Ba, mai mult, va folosi statutul lui pentru a combate această idée de Unire a românilor de pe ambele maluri ale Prutului. Dar nu-şi pune întrebarea cine i-a oferit lui aceste calităţi de care el se va folosi să ne dezbine pe noi ca popor, oare nu noi românii din Basarabia? Fie ei şi rătăciţi cu creierii spălaţi de apele comunişmului şi mai târziu a statalismului.

Unirea nu este o idée domnule bulbuc, Unirea este o necesitate, Unirea este îndreptarea istoriei poporului care îţi oferă bucăţica de pâine zi de zi, Unirea este viitorul copiilor noştri, Unirea este tot. Marian  Lupu are doar de pierdut din aceste declaraţii, vorba aia, “dacă taceai filosof rămâneai”. El crede că prin aceste declaraţii va atrage votanţii comuniştilor şi a stataliştilor, doar că nu ia în calcul un detaliu : comuniştii sunt votaţi de bătrâni în mare parte, lucru demonstrat prin numărul de cetăţeni ieşiţi la proteste, că doar n-o să vină mătuşa Ioana de la Rezina să-l susţină pe Voronin, iar stataliştii o să voteze cu Partidul Patrioţii Moldovei, Partidul Socialist, Klimenco, etc. Faptul că are 9 % din electorat nu i se datorează lui Lupu ci banilor veniţi de la Plohatniuc, oamenii au fost cumpăraţi cu cartofi, orez,  sare, ulei, piper negru, piper roşu, seminţe de morcov etc.

Unirea se va face fără doi metri de bulbuci, unirea se va face din dorinţa de a deveni la normalitate. Marian Lupu nu reprezintă acest popor, nimeni nu-i va cere părerea când noi românii din Basarabia vom reveni acasă în ţara noastră – România.

Mulţumesc tovarăşe Voronin că ne-ai scăpat de un aşa preşedinte!

P.S. Lupu culoarea politică îşi schimbă iar năravul ba!

 

Anunțuri