Câte persoane trebuie să fie omorâte, batjocorite, umilite în Transnistria ca organele responsabile să se implice?

Grupul Ilașcu,  Ernest Vardanean, Ilie Cazac, aceștia sunt doar unii care au fost batjocoriți, umiliți de către criminalii din Tiraspol. Ce face PG, MAI? Cetățenii noștri, prieteni, cunoscuți sunt supuși unor chinuri groaznice în penitenciarele separatiștilor, dar guvernanții noștri urmăresc meciuri de fotbal îmreună, iesă amețiți de la meciuri “probabil de la oboseală pentru binele țării și cetățenilor”. Astăzi, Ilie Cazac, a fost bătut a fost bătut  crunt în penitenciar de către criminalii de la Tiraspol, acest tânăr trebuie să-și piardă 14 ani din viață, pentru că așa vor separatiștii, dar bravul nostru prim-ministru pleacă cu Smirnov în Germania pentru ”sporirea măsurilor de întărire a încrederii dintre cele două maluri ale Nistrului”. În ajunul deplasării în Germania, premierul Vlad Filat a declarat că va discuta cu aşa-zisul preşedinte al Transnistriei despre eliberarea tânărului Ilie Cazac, reluarea negocierilor în formatul oficial „5+2”, precum şi despre reluarea circulaţiei trenurilor marfare. Oare nu ar fi bine ca la inițiativa lui Filat să fie arestat Smirnov si condamnat pentru toate crimele săvârșite? Cănd guvernanții noștri vor avea verticalitate, și vor munci în interesul țării? Aceasta este schimbarea mult promisă în campaniile electorale? Rău era cu der, die, das / Da-i mai rău cu „davai ceas” aceste versuri devin tot mai actuale în zilele noastre. Schimbarea până la capăt este soluția, dar schimbarea trebuie să fie dusă la capăt de tineri, nu de cei crescuți în laboratoarele Kremlinului. Presa tot scrie de o posibiă arestare a lui Igor Smirnov, sa fie oare adevărat? Și daca va fi arestat va fi eliberat din nou ca și în anul 1991?  Hai Români deșteptarea!

Anunțuri

2 gânduri despre “Câte persoane trebuie să fie omorâte, batjocorite, umilite în Transnistria ca organele responsabile să se implice?

  1. Bun articol, imi place acest blog. Un pic off-topic: va supun atentiei site-ul FILME1.NET – un site gratuit de filme online subtitrate in limba romana, fara reclame (!), rapid si foarte bun. Eventual, poate va intereseaza si un schimb de linkuri. Va multumesc anticipat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s