Încă o mizerie “patriotică” pe pământul Românesc

Moscova nu pierde o clipă pentru a manipula cu “Istoria Moldovenească”, zi de zi găseste noi și noi instrumente de a ne desființa ca etnie. După “marele istoric ”,  Vasile Stati, care în 2003, a publicat un dicționar moldovenesc-român, cu o prefață virulentă și cu scopul declarat de a demonstra tuturor că în cele două țări se vorbesc limbi diferite,  au urmat mai mulți “patrioți” care au avut alte interese decât binele țării și care tot au  încearcat să manipuleze societatea, dorind să ne demonstreze că nu avem nimic în comun cu România. Desigur că toate  acestea nu sunt în beneficiu  poporului  “moldovenesc”, cum declară ei, ci urmăresc niște interese ale unor criminali, crimele cărora sunt îndreptate spre trecutul, viitorul și prezentul nostru. In ajunul aniversarii a 20 de ani de independenta a Republicii Moldova, Ministerul Educatiei in parteneriat cu Departamentul Romanilor de Pretutindeni de pe linga Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei introduc in curriculum  scolar a Republicii Moldova  „Istoria Romanilor”. Atenție!!!  După 20 de ani de independență, abia acuma probabil copii vor studia în școli adevărata istorie a neamului său. Copii vor afla cine este Burebista, Decebal, vor ști că Mareșalul nu i-a cucerit ci a eliberat, foarte tare, nu? Desigur nici acest eveniment nu a fost trecut cu vederea de către “marele”  KGB.  Partidul Social Democrat din Moldova  considera ca “Ministerul Educatiei incalca art. 56 din Constitutia Republicii Moldova in ceea ce  priveste respectarea suveranitatii statului si totodata comite actiuni neconstitutionale impotriva cetatenilor tarii in ce priveste dreptul constitutional la educatie”.  Deci s-a ajuns prea departe, deja să-ți înveți propria istorie înseamnă încălcarea legii fundamentale a statului Republica Moldova, creat tot de aceste persoane care ne distrug ca neam, dorind să ne șteargă de pe fața pământului.

Articolul 56 din Constituție sună în felul următor:
1. Devotamentul fata de tara este sacru.
2. Cetatenii carora le sint incredintate functii publice, precum si militarii, raspund de indeplinirea cu credinta a obligatiilor ce le revin si, in cazurile prevazute de lege, depun juramintul cerut de ea.

Am citit de sute de ori acest articol din Constituție, poate voi vedea și eu unde și ce încalcă Ministerul Educației. Domnilor PSD-iști angajați un jurist și nu vă mai face-ți de rușine. Domnule Coropceanu, pe lângă facultatea de “Relaţii Economice Internaţionale” pe care o aveți, ar fi foarte bine, să luați niște cursuri de drept, să nu mai faceți asemenea declarații.  Ce nu va face Rusia și toți care doresc să ne șteargă de pe acest pămât, nu le va reuși nimic, căci noi suntem stăpânii acestui pământ, și daca va fi necesar vom învia ca pasărea Phoenix. Tot aceste arme nesemnificative ale Kremlinului încearcă să convingă societatea să  boicoteze orele de istorie a Românilor. Chiar credeți că o societate unde la alegerile parlamentare ați luat sub 1% o să țină cont de îndemnul vostru?  Traiască România mare în vechile ei hotare!!!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s