Cine stă în spatele ziarelor false?

În noaptea de 13 spre 14 mai au fost reţinute două persoane din Ucraina, care sunt suspectate de editarea celor două falsuri mediatice – „Timpul Chişinăului” şi „Ziarul de Chişinău”. Şi ca de obicei aici se încheie procesul. Mai departe nu vom afla nimic. De ce? Pentru că în spatele acestor falsuri este Rusul, şi cum noi suntem oameni cu inimă mare nu vom îndrăzni săl supărăm pe Putin. Din start a fost clar cine stă în spatele acestor falsuri, este Rusia prin mâna lui Dodon. Nu în zadar Dodon a alergat la Moscova de două ori în această campanie electorală, acolo s-a plămădit planul deznaţionalizării. Şi nu este prima dată când Rusia se implică activ în campania electorală din Moldova, iar autorităţile noastre se fac că nu văd nimic. Să fi fost implicată măcar un pic România în campaniile electorale din Moldova, să fi fost autorii la nişte atacuri de gen, expulzau ambasadorul, impuneau regim de vize etc. Iar Ruşilor nu le zicem nimic, doar ei sunt „şefii” în ţara noastră. Cât timp vom răbda această umilinţă, chiar atât de orb este acest popor, care sunt urmaşii lui Mircea cel Bătrân, Vlad Ţepeş, Ştefan cel Mare, Mihai Viteazu. Oare nu văd oamenii cum încearcă să ne distrugă istoria, limba, neamul, inventând limbă moldovenească, etnie moldovenească, şi în spatele la toată această mizerie stă Rusia, care deja de aproape două secole încearcă să ne şteargă de pe faţa pământului. Mii frică ca va trece încă câteva generaţii, şi copii noştri vor învăţă că sunt urmaşii lui Voronin, Tkaciuc, Dodon, Lupu, neştiind adevărata istorie, adevăraţii strămoşi.

Anunțuri

Un gând despre “Cine stă în spatele ziarelor false?

  1. ar trebui noi să le dăm de pe tribuna ONU nişte lecţii de democraţie….
    Ca….. să-l mai citească pe Ciaadaev, care 200 de ani în urmă le-a spus-o cum ruşii cele mai avansate idei şi valori europene le corup, întorc pr dos ….. Iar cu comunismul îndeobşte …. au omorât milioane…. ne-au deculturizat intr-atâta că noi şi azi nu înţelegem ce se petrece cu noi (suntem lipsiţi de demnitate)….
    Să le-o spunem că ei nu-şi pot democratiza ţara din cauza, că şi-au construit-o pe distrugerea culturilor altor popoare….
    Şi dacă resursele materiale le permit să existe fără cultură politică, apoi nouă ca şi altor popoare europene cu politici de tip rusesc ne este imposibil de trăit…
    R U S I A A R Ă M A S A C E I A Ş……!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s