Poliţistii care au omorât tinerii la 7 aprilie sunt avansaţi şi protejaţi de dl.Filat

Au rămas câteva ore pâna vom păşi în ziua de 7 aprilie, zi în care am schimbat inconştient un sistem criminal roşu pe unul şi mai criminal verde. Mii de tineri dornici de libertate şi adevăr au ieşit în stradă să protesteze paşnic contra unui regim care 8 ani de zile a terorizat şi a furat populaţia. Alături de tineri au fost si actualii guvernanţi, Alexandru Tănase şi Vlad Filat, ambii anti-comunişti, tineri, ambiţioşi, cu studii în România, proeuropeni. Tineretul s-a încrezut în ei, neştiind ce se va întâmpla pe viitor. La comanda lui Voronin, poliţia a omorât, a maltratat, poate prietenii noştri, poate colegi de facultate, poate chiar rude. După 7 aprilie a urmat campania electorală. Filat şi Tănase alergau de dimineaţă până seara târziu cu laptopurile în geantă şi arătau populaţiei filmele „Cutia neagră”  şi  „Cine iubeşte Moldova”. La întâlnire cu alegătorii strigau „Voronin la puşcărie”, promiteau că adevărul despre 7 aprilie va ieşi la suprafaţă dacă vor guverna ei, că poliţiştii care au omorât, maltratat tinerii vor răspunde. Iată că domniile lor, cu puţin orez, săpun, căldări, împărţite oamenilor au ajuns la guvernare. Odată văzuţi pe fotolii au uitat de tot, şi de Voronin, şi de 7 aprilie. Persoanele care au omorât tinerii pe timpul lui Papuc şi Voronin sunt avansaţi în grad şi posturi pe timpul lui Catan, Roibu şi Filat. Ministru Justiţiei ne sugerează să uităm de 7 aprilie, dl Roibu trimite presa după info la dl Zubco şi invers, mai pe scurt o mână spală pe alta. Singurii care au făcut publice nişte materiale care dovedesc complicitatea poliţiştilor în evenimentele din 7 aprilie sunt Dorin Chirtoacă si Mihai Ghimpu.  De ce dl. Filat îi avansează pe criminali, şi nu doreşte să se afle adevărul despre 7 aprilie? La această întrebare vă las să daţi voi un răspuns.

Mai jos vă prezint lista poliţiştilor care, în loc să fie traşi la răspundere, se bucură de protecţia lui Filat:

 

Anunțuri

2 gânduri despre “Poliţistii care au omorât tinerii la 7 aprilie sunt avansaţi şi protejaţi de dl.Filat

 1. Cu părere de rău, acești dobitoci ca Filat, Tănase, sau folosit de tinerii disperați!!!
  Dar cel mai mult mă miră faptul, că mulți din tineri continuă să îi creadă că vor schimba lucrurile spre binele Țării!!!
  Care schimbări? totul deja e clar că au avut un scop pe care l-au obținut, să ajungă la guvernare, pentru a fura Țara așa precum au furato Comuniștii!
  Nici o diferență între Comuniști și democrații noștri, chiar nu văd nici o diferență! cum au ținut crîșa Comuniștii la agenți economici și le permiteau să fure bani prin Evaziuni Fiscale, la fel și democrații noștri procedează și le permit agenților economici să fure de la pensioneri, de la invalizi de la tineri prin Evaziunea Fiscală. Dar pentru această favoare din partyea agenților erconomici Filat și alții strîng dijma lunară!
  Și aș vrea să menționez faptul că în majoritatea cazurilor cu care eu personal mă cicnesc, crîșa agenților sunt mențîi lui Filea.
  Eu sunt sigur că el nu dejeaba și-a ales acest Minister, deoarece anume prin polițiștii noștri se strînge capusta pentru krîșă!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s