HAI FRATI MOLDOVENI SA NE INCHINAM PINA LA PAMINT RUSIEI!!!


Zilele trecute am fost martori  cu totii la injosirea si bataia de joc fata de autoritatile locale de la Corjova .  Primarul  Valeriu Mitul, si consilierul local Iurie Cotofana au fost arestati din usa bisericii de catre separatistii lui Smirnov din stinga Nistrului. Si ca deobicei Procuratura Dubasari a deschis un dosar penal pe faptul retinerii ilegale a celor doua persoane. Ce folos ca ati deschis dosar penal??? Cite dosare penale mai sunt deschise acestor criminali din stinga Nistrului??? Pentru ce deschideti dosare penale daca nu miscati un deget pentru solutionarea problemei. Imi amintesc ca dupa 7 aprilie 2009, doar pentru ca a fost arborat tricolorul pe parlamentul RM Voronin a expulzat ambasadorul Romaniei. Criminalii Rusi si Cazaci de la Tiraspol au profanat Drapelul Republicii Moldova, ce facem domnilor Guvernanti cu ambasadorul Rusiei, domnul Kuzmin? NIMIC. Cit timp Moldovene vei sta cu capul plecat?  Acuma trebuie de urgenta , expulzat ambasadorul,  Republica Moldova sa iasa din spatial CSI cit mai curind posibil, sa fie arestati criminalii de la Tiraspol, si sa unim tara cu Romania. Nimeni nu va misca un deget sa faca asa ceva, pentru ca tare ne place sa ne inchinam Rusilor. Pe site-ul mitropoliei Moldovei a fost afisata aceasta umilinta.

SANCTITĂŢII SALE PATRIARHUL KIRIL

AL MOSCOVEI ŞI AL ÎNTREGII RUSII

Sanctitatea Voastră!

Vă aducem la cunoştinţă, că în ziua de doi martie a fiecărui an, în Republica Moldova se comemorează începutul conflictului armat de pe Nistru (1992). În această zi în toate bisericile şi mănăstirile sunt săvârşite slujbe de pomenire pentru cei căzuţi în acest război fratricid.

Anul 2011 nu a fost o excepţie, doar că Ziua pomenirii a fost umbrită de acţiunile ilegale ale structurilor de forţă ale regiunii Transnistrene. Astfel, după oficierea serviciului divin, chiar în pragul bisericii din s. Corjova, r. Dubăsari, reprezentanţii structurilor de forţă transnistrene au încălcat flagrant drepturile şi libertăţile cetăţenilor, mai întreprinzând un şir de acţiuni ofensatoare faţă de simbolica de stat – drapelul Republicii Moldova, una dintre părţile operaţiunii de menţinere a păcii. În cadrul acţiunilor planificate din timp, aplicând forţa, structurile transnistrene de profil i-au reţinut pe primarul s. Corjova, domnul Valeriu Miţul şi pe consilierul Primăriei din localitate, domnul Iurie Coţofană. Cei doi oficiali au fost arestaţi ilegal şi duşi la instituţiile judecătoreşti regionale neconstituţionale, unde pe motivul unei acuzaţii închipuite „de opunere a rezistenţei reprezentanţilor de menţinere a ordinii” au fost condamnaţi la şapte zile privaţiune de libertate.

Sanctitatea Voastră!

Cu smerenie Vă rugăm să participaţi în măsura posibilităţilor la rezolvarea conflictului şi să Vă adresaţi conducerii regiunii Transnistrene cu rugămintea de a elibera oficialii menţionaţi mai sus şi reîntoarcerea lor pe teritoriul Republicii Moldova. În acelaşi timp Vă informăm că s. Corjova este localitatea de baştină a fostului Preşedinte al Republicii Moldova, domnul Vladimir Voronin. Pe lângă toate celelalte trebuie menţionat faptul că din punct de vedere teritorial şi administrativ, s. Corjova aparţine Republicii Moldova, fiind parte indivizibilă a r. Dubăsari.

Al SANCTITĂŢII VOASTRE
smerit ascultător,

VLADIMIR, MITROPOLITUL CHIŞINĂULUI ŞI AL ÎNTREGII MOLDOVE

Nr. 01-02/069,
04.03.2011

Cita umilinta dragi Moldoveni in fata acestui patriarh a “sfintei Rusii”  Cum sa nu fie umilinta daca acei care se umilisec , sunt defapt aceeasi criminali, cum sunt si cei de la Tiraspol. PS Marchel episcop de Balti, in anii de grea lupta pentru independenta tarii acest Marchel binecuvinta Cazacii sa lupte contra Moldovenilor, acuma este mare patriot al Moldovei si a limbii “Moldovenesti”  daca  mitropolitul Vladimir avea macar cit de putina demnitate nu scria aceasta injosire fata de Kiril patriarhul. Sa va adresati conducerii regiunii Transnistrene” IPS Vladimir recunoasteti conducerea de la Tiraspol? Ar fi corect ca acuma Vladimir si mitropolia sa treaca in Patriarhia Romaniei . Ajunge dragii mei sa ne mai inchinam in fata celor care ne-au ocupat, ne-au omorit, ne-au lasat sa murim in frig, foame. Tot in aceasta adresare se mai mentioneaza ,, Pe lângă toate celelalte trebuie menţionat faptul că din punct de vedere teritorial şi administrativ, s. Corjova aparţine Republicii Moldova, fiind parte indivizibilă a r. Dubăsari” deci mitropolitul recunoaste Transnistria ca tara. Iata unde sunt adevaratii tradatori, ei sunt printre noi zi de zi. Deschide-ti ochii!!!

Anunțuri

2 gânduri despre “HAI FRATI MOLDOVENI SA NE INCHINAM PINA LA PAMINT RUSIEI!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s