Au scuipat in poporul Basarabean

Dupa omorirea a sutelor de mii de Basarabeni nevinovati, dupa o spalare masiva de crier, dupa aproape un secol de ocupatie, dupa foamete organizata, dupa, dupa, dupa… Acest sir de „dupa” se poate prelungi pe pe milioane de foi A4, ca mare a fost si este durerea in sufletul bietului Basarabean.

Intrebare: Si cine este vinovatul???

Raspuns: RUSIA!!!

Aceasta intrebare si acest raspuns le vei auzi din gura tuturor Basarabenilor, ca doar ei stiu ce inseamna durere, foame, culag etc.

Ce am facut noi generatia tinara, pentru  buneii si rudele noastre care s-au jertfit pentru tara noastra? Am ridicat o piatra , unde urmeaza sa fie ridicat un monument in memoria lor, datorita domnului Mihai Ghimpu. Dar cei care se fac vinovati de calvarul Basarabeanului  o batjocoresc. De ce taci tinere Basarabean?

Toti Rusii scuipa in acest popor, dar noi tacem, ne sterg istoria, limba, se vor trezi intr-o zi si vor zice ca casa ta , nu este a ta, ci el a mostenito de la bunelul Cazac, pe pamintul nostru drag.

Vorbitorii de limba rusa se declara Moldoveni din talpa, fratii mei ce Dragos Voda a venit pe acest pamint din Moscova? Poate eu nu cunosc de unde a venit Dragos. Dragos  este cunoscut din cronicile moldovenesti ca descalecator in Moldova și primul ei voievod. Cronicile spun ca voievodul Român, Dragos, fiind la vanatoare și urmarind un zimbru, a venit din Maramures la apa Moldovei, si placandu-i locul, s-a așezat acolo si a populat tara cu Români din  Maramures. Deci tara a fost populata cu Români nu cu Rusi, atunci Rusii de unde au devenit Moldoveni? E prea mare deja obraznicia Rusilor , daca   autoritatile nu vor  depune efort  sa-i opreasca la  timp, ne vom trezi cu armata a-14-a pe Prut si cu Smirnov Presedinte. Ziua de 28 iunie 1940, a fost zi de ocupatie nu de eliberare. Piatra este in memoria celor deportati, omoriti. Ce se va intimpla daca Moldovenii vor protesta in Piata Rosie din Moscova, sa fie scos lenin din mausoleu si ars, ca doar de la el s-a inceput calvarul poporului nostru. Vor fi omoriti cu bitele de catre Rusi. Domnilor politicieni care pupati mina Rusilor, datorita domniilor voastre uitativa la ce sa ajuns.

Anunțuri

Un gând despre “Au scuipat in poporul Basarabean

 1. Sarmanul Nicolae Sulac !
  pentru acest cântec, cu ocupatia ruseasca banditeasca
  a Tighinei, cu Gagautzia vrajmasa,
  si cu cei 100 de ceceni moldoveni lipsa in Moldova,
  marele cântaret a fost „lichidat” urgent prin „imbolnavire”.
  Ca si alti patrioti:
  poetul Grigore Vieru, Doina si Ion Aldea Teodorovici, etc.
  Sa ne rugam pt. sufletele martirilor nostri !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s