Culmea Tampeniei : NIT, (post de televiziune afiliat Comunistilor) haite de lupi din România sperie localnicii din Hâncești. Motivul: Lipsa sârmei ghimpate.

Daca pana in prezent Comunistii gaseau diferite motive sa aduca invinuiri Aliantei de guvernare care erau cat de cat gandite, acuma deja e culmea tampeniei.  In campania electorala din 28 noiembrie 2010 Comunistii au adus invinuiri nemotivate Aie 1, precum ca au explodat damba de la Cotul Morii, sa scape orasul Galati de inundatii, acuma deja datorita faptului ca Aie 1 a scos rusinea de  pe Prut – SARMA GHIMPATA, conform reportajului fabricat la uzina Comunistilor de spalat creieri la batrini,reese ca ne ataca lupii din Romania, ambele reportaje au fost difuzate de postul de televiziune Comunist – NIT (Rusinea Basarabiei). In reportaj se vorbeste despre faptul ca dupa ce animalele au atacat două stani, si sunt suspectate de moartea unui om, localnicii se tem sa-si mai lase animalele în afara curtilor şi se straduiesc sa nu zaboveasca noaptea pe drumuri.
Lumea nu stie de unde au aparut haitele de lupi, insa presupun ca animalele au trecut Prutul dinspre Romania dupa ce a fost scoasa sarma ghimpata.

Vedeti mai jos reportajul integral:


Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s